Elkészítés: Az almát lereszelem, keveset rakok a palacsinta tésztájába. Megsütöm a palacsintákat. Ha a palacsinták készen vannak, mindegyikbe beletöltöm az almás tölteléket. Az almás töltelékhez a lereszelt almát összekeverem fahéjjal (ízlés szerint) és 1 csomag vaníliás cukorral. A megtöltött palacsintákat henger alakúra feltekerem, jó dundi formájuk lesz. Kivajazott tepsibe egymás mellé rakosgatom (kb.8-10 fér egy tepsibe), és a tejfölös-tojásos-vaníliás cukros öntettel leöntöm. Középmeleg sütőben aranybarnára sütöm (nálam ez kb. 20 perc).
Személyes hozzáfűzés: Nagyon-nagyon finom. Mikor először készítettük el férjemmel, még egy tepsivel csináltunk, mert annyira ízlett mindkettőnknek. Hidegen-melegen egyaránt jó, bár nem hiszem, hogy sok marad a sütés után belőle...:)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.