Elkészítés: A lisztet a sütőporral elkeverjük, a margarinnal összemorzsoljuk, és hozzáadjuk a porcukrot, a tojássárgákat, a reszelt citromhéjat és annyi tejfölt, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Hűtőben 1 órát pihentetjük, majd lisztezett deszkán egyforma darabokra vágjuk, kigömbölygetjük, és kb. 12 centis rudakká sodorjuk. A rudak végét kicsit megvizezzük, összenyomjuk, majd a tésztakarikákat sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, és 190 fokos sütőben kb. 25 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült, rácsra téve kihűtjük, majd megkenjük az olajjal elkevert olvasztott étcsokoládéval, és megszórjuk a szétmorzsolt mandulával. Hideg helyre téve hagyjuk, hogy a csokoládé megdermedjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.