Elkészítés: A tésztát a hozzávalókból két részletben készítjük. Az 5 tojásfehérjét habbá verjük a 15 dkg cukorral, majd óvatosan belekeverjük a 15 dkg darált mogyoró, 2 kanál liszt, 2 kanál kakaó és 1 csomag sütőpor keverékét. Margarinnal kikent, lisztezett tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 15 perc alatt megsütjük. A másik fele hozzávalóival ugyanígy járunk el.
A krémhez a tojássárgákatt a cukorral jól kikeverjük, hozzáadjuk a pudingport, vaníliás cukrot, kakaót, majd a tejet, és sűrű krémmé főzzük, folytonos keverés mellett. Ha kihűlt a főzött krém, hozzákeverjük a margarint. A krémet a kihűlt két tésztalap közé kenjük, tetejét csokoládémázzal bevonjuk. Hűtőbe tesszük kb. 1 órára, majd kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.