Elkészítés: A tésztához a vajat a tojásokkal és a cukrokkal jó habosra keverjük elektromos keverőgéppel (kb. 10 perc ), majd hozzáadjuk a az olvasztott, nem meleg csokoládét, a tejszínt és a sütőporral elkevert lisztet is.
Egy 20×30 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük (eléggé folyékony), és 40 perc alatt megsütjük 180 fokon. (Mindenkinek más a sütője, javaslom a tűpróbát.) Amikor jól megszilárdult, de még nem sült készre, a tetejét alufóliával letakarhatjuk, hogy ne égjen meg.
A gesztenyés krémhez a gesztenyemasszát krumplinyomón áttörjük, a folyékony tejszínnel, a cukorral és a rumaromával habosra keverjük.
A vaníliás krémhez a hideg tejjel a vaníliás krémport kézi habverővel besűrűsödésig keverjük (kb. 2 perc).
A megsült tésztáról a sütőpapírt lehúzzuk, a tésztát kihűtjük. Először a gesztenyés krémet, majd a vaníliás krémet simítjuk rá. A tetejére csokoládéforgácsot teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.