Elkészítés: Mozsárban vagy botmixerrel morzsává törjük a kekszet. Felolvasztjuk a vajat, eldolgozzuk a kekszmorzsával, és ezt a tésztát lapogatjuk bele a kapcsos tortaformába, majd hűtőszekrényben tartjuk, amíg a krém elkészül.
A mascarponét elkeverjük a porcukorral. Vízgőz felett megolvasztjuk a tejcsokoládét, és lazán a mascarponéhoz keverjük. A málna 2/3 részét a tortára ültetjük, rákenjük a krémet, és a tortát egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
A maradék málnával díszítjük tálaláskor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.