Elkészítés: A vajat a cukorral, vaníliás cukorral és a tojásokkal kikeverem elektromos keverővel, majd félreteszem. A lisztet összekeverem a kakaóval és a sütőporral. A csokit összeaprítom, és azt is hozzáteszem a lisztes keverékhez. Közben a meggyet lecsepegtetem. Végül az összes hozzávalót összekeverem már csak fakanállal. Ha esetleg sűrű lenne a massza, a meggy levével lehet higítani, attól is finomabb lesz a süti. Kisebb tepsibe öntjük (én kerek kerámia sütőtálban szoktam sütni, ez vált be), a tetejét kirakjuk bőségesen meggyel. Először kb. 250 fokon 5 percig sütjük, majd 200 fokon 40-45 percig. Persze ez sütő-függő is. Fogpiszkálóval nézegetni kell a vége felé, hogy jó-e. Remélem ízleni fog a végeredmény. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.