Elkészítés: A vaníliás cukrot, a kristálycukrot és a tojásokat habosra verjük robotgéppel a legmagasabb fokozaton, 10-15 percig. Hozzáadjuk a barack lekvárt, és tovább kevertetjük a robotgéppel (én nagymamám igazi házi barack lekvárjából tettem). Belekeverjük a gőzön megolvasztott margarint is, majd hozzáadjuk a habtejszínt is, tovább keverjük. A sütőporral elkevert lisztet is evőkanalanként hozzáadjuk. Utoljára marad a meggy és a felaprított csoki, ezt evőkanállal vagy fakanállal keverjük össze.
A muffinsütő tepsit kibéleljük papírkapszlival, és a forma 2/3 részéig töltjük masszával. Előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 10-15 percig 180 fokon sütjük, majd még 5-10 percig tovább sütjük légkeverésre állítva.
Kinek milyen sütője van, ahhoz képest kell kitapasztalni a sütés idejét.
Nekem 22 db muffin lett a masszából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.