Elkészítés: Az 5 tojásfehérjét a cukorral felverjük, közben a lisztet egy másik tálban a sütőporral és a kakaóporral jól elkeverjük. Kanalanként hozzáadjuk a felvert habhoz az 5 tojássárgáját, a lisztes keveréket és az 5 evőkanál vizet, és közben nagyon óvatosan kézi habverővel keverjük. A masszát kivajazott és kilisztezett (vagy sütőpapírral kibélelt) tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Miközben a piskóta sül, elkészítjük a krémet. A csomagoláson leírtak szerint megfőzzük a pudingot a tejjel és a cukorral. A torta belsejét egy kanállal kikaparjuk, meghagyva az alját és a széleit. Beleöntjük a kihűlt pudingot, és belenyomkodjuk a meggyszemeket. Ezután a kikapart piskótamorzsával beterítjük a krémet, pár szem meggyel díszítjük, és a tetejét leöntjük olvasztott étcsokival.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.