Elkészítés: Bögrében ujjnyi melegvízben, 1 kávéskanál cukor társaságában indítsd be az élesztőt.
Vágd apró darabokra a csokit, és daráld durvára a mogyorót.
Mire előpakolod, kiméred és feldarabolod a hozzávalókat, addigra épp jó lesz az élesztő.
A csoki és a mogyoró kivételével kutyuld össze kézi robottal az összetevőket, mehet bele az élesztő is.
Ha kész az alap, keverd bele fakanállal az extrákat. Ez egy alaprecept, úgyhogy bármi mást is rakhatsz bele, amit otthon találsz (mazsola, aszalt vagy kandírozott gyümölcs, dió, stb.).
A kész tésztát kb. 24-25 muffinpapírba osszad szét. Ne tedd se muffinformába, se tepsibe! Rakjad egyszerűen sütőrácsra, sokkal egyenletesebben fog átsülni, és több is kifér belőle a sütőben. Nem fog lefolyni! 180 fokon süsd aranybarnára. A muffinpapír tökéletesen el fog válni a kész süti aljáról.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.