Elkészítés: Az 50 dkg lisztet, az élesztőt, a 8dkg cukrot, a 8 dkg olvasztott margarint, az 1 tojást, a 2,5 dl langyos tejet, a vaníliás cukrot és a csipet sót egy tálban botmixerrel vagy fakanállal jól összedolgozzuk. Ha ragacsos a tészta, kevés lisztet adunk hozzá. Letakarva kelesztjük, amíg duplájára dagad. A pudingot az előírás szerint elkészítjük a 2 tasak pudingporból, az 1 liter tejből és a 4 evőkanál cukorból.
A megkelt tésztát gyors mozdulatokkal átgyúrjuk. Kétharmadát a tepsinél kicsit nagyobbra nyújtjuk, hogy a tésztának pereme legyen. Betesszük a kizsírozott tepsibe, megkenjük a kihűlt pudinggal. A maradék tésztát is kinyújtjuk, ráhelyezzük a pudingtöltelékre, és a két tésztaszélt összenyomkodjuk. Ismét kelesztjük kb. 20 percig.
A sütőt előmelegítjük 200 fokosra, és kb. 20 perc alatt megsütjük a sütit.
Az étcsokit a margarinnal gőz fölött megolvasztjuk, és a már kihűlt tésztát bevonjuk vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.