Elkészítés: A 8 tojásfehérjéhez hozzáadjuk a cukrot, lassan kemény habbá verjük, majd lassan a 8 tojássárgát és a kakaóval elvegytett lisztet is (szitálva, hogy ne legyen csomós), legvégén a mokkáskanál szalalkálit adjuk hozzá (el fog párologni, nem hagy semmi mellékízt). Lapos tepsibe öntjük, és 180 fokos sütőben 20-25 percig sütjük (tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e). Kiborítjuk, és kihűlés után hosszában kettévágjuk a tésztát, majd keresztben is megfelezzük, az így kapott 4 lapot egymásra téve töltjük.
Előző este a tejszínt a felaprított csokoládéval állandó kavarás mellett felfőzzük, majd kihűtjük, és hűtőbe tesszük éjszakára. Másnap felverjük, és megtöltjük a lapokat a krémmel, kívül is bevonjuk a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.