Elkészítés: A csokoládét gőzfürdő fölött olvasszuk fel, majd egy ecsettel kenjük ki a szilikonos muffinformákat. Ezután tegyük be a hűtőbe, hogy a csokoládé megdermedjen.
Amikor a csokoládé megdermedt, vegyük ki a formákat a hűtőből, és ismét kenjünk rá egy réteg csokoládét. Ezután megint tegyük be a hűtőbe dermedni.
Az előzőleg megsütött sütőtököt tegyük egy tálba, és adjuk hozzá az édes mogyoróvajat, majd ízlés szerint porcukrot és őrölt fahajat. Ezután keverjük alaposan össze.
A csokoládéval kikent formákat vegyük ki a hűtőből, majd óvatosan fordítsuk ki a formából. Ezután kanalazzuk bele a mogyoróvajas sütőtökkrémet, majd a maradék olvasztott csokoládéval csorgassuk meg (vigyázzunk, hogy a meleg csokoládé ne folyjon rá a csokoládékosárkákra, mert különben azok megolvadnak).
Tegyük be a hűtőbe pár órára (akár egész éjszakára), hogy az ízek jól összeérjenek. Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a hűtőből, majd kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.