Elkészítés: A mogyorót összeaprítjuk, majd a liszttel és a puha margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojássárgáját, és tésztává gyúrjuk. Egy 24 cm átmérőjű tortaformát kibélelünk sütőpapírral, majd a tésztát egyenletesen ellapítjuk benne. Villával megszurkáljuk, hogy sütés közben ne púposodjon fel. Előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük és félretesszük. A kakaóport a porcukorral, a puha margarinnal és a tojások sárgájával habosra keverjük. A tejcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, majd a kakaós masszához keverjük, a tejszínhabot pedig óvatosan összeforgatjuk a csokoládés résszel. A zselatint a vízben feloldjuk, felmelegítjük, majd egy kevés krémmel elkeverve elhűtjük, és a krémhez keverjük.
Az így elkészített krémet a mogyorós tésztaalapra halmozzuk, majd 2-3 órára hűtőbe tesszük. A torta tetejét díszíthetjük mogyoródarabokkal, olvasztott csokoládéval, tejszínhabbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.