Elkészítés: 1. A fagyasztott leveles tésztát felengedjük, a sütőt előmelegítjük 220 º C- fokra.
2. A leveles tésztát kinyújtjuk kb. 0,5 cm vastagságúra, és sima szélű kb. 5- 6 cm átmérőjű kerek kiszúróval korongokat szúrunk ki belőle. Sütőlemezre helyezzük, és 220 º C fokon kb. 15 perc alatt készre sütjük.
3. A csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk.
4. Az ananászt felszeleteljük kb. 1 cm-es szeletekre, a szeletekből a leveles tésztával megegyező nagyságú korongokat szúrunk ki, a közepéből a kemény részt is kiszúrjuk. Az ananászkarikákról a levét felitatjuk, majd a felolvasztott csokoládéba mártjuk, majd rácsra helyezzük, és hagyjuk megdermedni rajt a csokit.
5. A kihűlt tészta tetejét a maradék csokoládéval bevonjuk, és a kimártott ananászkarikákat ráhelyezzük, majd olvasztott fehér csokoládéval díszítjük.
6. A tejszínt felverjük, és az ananászkarikák közepébe rózsákat nyomunk, amire 1-1 szem aszalt vörös áfonyát helyezünk, csokoládéreszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.