Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat a cukorral fehéredésig keverjük, majd belekeverjük a vízgőz fölött felolvasztott étcsokit, hozzáadjuk a kakaóport, a sütőporral elkevert lisztet, és a kemény habbá vert tojásfehérjékkel lazítjuk.
Sütőpapírral bélelt nagyméretű gáztepsibe öntjük, elsimítjuk, és 180 C fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük úgy, hogy a piskóta széle ne száradjon meg, hogy fel tudjuk tekerni.
Ezután deszkára borítjuk, lehúzzuk róla a sütőpapírt, és tiszta sütőpapírba feltekerjük, kihűtjük.
A krémhez a pudingport a cukorral és a tejjel felfőzzük, még melegen a kókuszreszeléket hozzákeverjük, majd kihűtjük. A vajjal jó habosra, krémesre keverjük.
A tekercset a papírból kibontjuk, a krémmel betöltjük, feltekerjük, hűtőbe tesszük.
Amikor jól lehűlt a rolád, a keményre vert tejszínnel bevonjuk, csokiforgáccsal és meggyszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.