Elkésztés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és kis kosárformákba kis golyókat nyomkodunk, és megsütjük.
A krémhez a cukrot, a kakaóport, a csokoládét, a tojást és a tejet felrakjuk főzni, majd amikor kezd melegedni, hozzáadjuk a lisztet (azért, hogy ne legyen gombócos), és gyors kevergetés mellett sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, 25 dkg margarint habosra keverünk, és a kihűlt krémet hozzá adjuk.
A kosárkák közepébe meggyet, mazsolá , mogyorót lehet rakni, majd a krémet a kosárkákba töltjük, és jégcukorral, mogyoróval, reszelt csokoládéval díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.