Elkészítés: A cukrot a margarinnal keverőtálban habos krémmé verjük. Apránként hozzáadjuk a tojást fakanállal, minden adag után alaposan átkeverve. Összeszitáljuk a lisztet, a sütőport, a kakaóport, és először az egyik felét, majd a másikat is belekeverjük a tojásos keverékbe. A tésztát kerek, kapcsos formába öntjük, majd 180 fokon 20 perc alatt megsütjük. A formában hagyjuk teljesen kihűlni.
Közben vízgőz fölött megolvasztjuk a csokit. Lehűtjük, majd belekeverjük a tojássárgáját, a narancs héját és levét. A tojásfehérjét nagy tálban kemény habbá verjük. Egy kanálnyival óvatosan fellazítjuk a csokokládét, majd a maradékot is hozzákeverjük. A habos krémet a készre sült, lehűtött süteménytészta tetejére kanalazzuk, és hűtőben megdermesztjük. Narancshéjal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.