Elkészítése: A 4 tojássárgáját a kristálycukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot. Hozzáadjuk a darált diót és a meggyet. A lisztbe beleszórjuk a fél csomag sütőport, és hozzákeverjük az előbb elkészített masszához. A csokit apróra daraboljuk, vagy le is reszelhetjük, és összekeverjük a masszával. A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatos mozdulatokkal hozzákeverjük.
Egy őzgerinc formátsütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a masszát, majd középmeleg sütőben 35-40 percig, tűpróbáig sütjük. Amíg hűl a tésztánk, elkészítjük a csokimázat.
A máz hozzávalóit sűrűsödésig összeforraljuk, és a félig kihűtve bevonjuk vele a kihűlt tésztát. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.