Elkészítés: A sütőt 175 fokra előmelegítem. A tepsit sütőpapírral bélelem. A szilvákat felnegyedelem, magjukat eltávolítom.
A tojásokat szétválasztom. A fehérjéből csipet sóval kemény habot verek. A sárgáját a cukorral fehéredésig keverem, majd beleteszem a vajat, hozzákanalazom a tejet, folyamatos keverés mellett jöhet hozzá a liszt és a kakaó, végül a mogyoró. A fehérjehabot óvatosan beleforgatom.
A sütemény tésztáját belekanalazom az előkészített tepsibe, majd rábiggyesztem a szilvanegyedeket.
Előmelegített sütőben 12-15 perc alatt ruganyosra sütöm. Még melegen meghintem porcukorral, szeletelem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.