Elkészítés: A darált kekszet tegyük egy tálba, adjuk hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot, a kakaót, és keverjük össze. Öntsük hozzá az olvasztott vajat, a lekvárt, a citromlevet és a rumot, majd gyors mozdulatokkal gyúrjuk össze. (Könnyen nyújtható legyen, de nem szabad, hogy ragadjon.)
Enyhén lisztezett sütőpapíron nyújtsuk ki kb. 1,5 cm vastagra, és szúrjuk ki szív alakúra, majd tegyük egy sütőpapírral bélelt tálcára egymás mellé. Tegyük be a fagyasztóba, hogy teljesen megkeményedjen.
A porcukrot keverjük össze a meggylével, hogy sűrűbb masszát kapjunk. A csokoládés bevonót olvasszuk fel gőz fölött, vonjuk be vele a szívkekszeket, majd a meggyes cukormázat ízlés szerint csorgassuk rá a csokoládéra (én mokkáskanállal csorgattam rá, de nylon zacskóba is tölthetjük, majd a végén kis rést vágva díszítsük ki a szíveket). Hagyjuk hogy a máz is teljesen megszáradjon, majd úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.