A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. A fagyasztott parajt felengedtetjük. A keletkezett nedvességet leöntjük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a zúzott fokhagymát. Meghintjük a liszttel, 1 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a spenótot. Felöntjük a tejjel, megsózzuk és állandóan kevergetve, összefőzzük. A tészta egyharmadát kiolajozott tűzálló tálba tesszük. Ráhalmozzuk a parajfőzelék felét. Leöntjük a tejföl felével. Még egy réteg tészta és spenót következik. Tésztával zárjuk a rétegzést. A sajtot lereszeljük, a maradék tejfölbe keverjük és a tésztára locsoljuk. Előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.