Elkészítés: 3 tojássárgáját 10 dkg porcukorral habosra keverünk. 3 tojásfehérjét keményre verünk, és hozzáadjuk a tojássárgájához, majd a lisztet belekeverjük.
Kb. 6 darab palacsintát sütünk belőle úgy, hogy csak az egyik felét sütjük, majd tálra csúsztatjuk, rétegenként cukros kakaóval megszórjuk. Az utolsó palacsintát fordítva tesszük rá, és a sütőbe toljuk 20 percre.
Közben elkészítjük a mártást. 5 dl tejet felforralunk, hozzáadjuk 1 narancs levét, kis reszelt héját, mazsolát, narancsaromát. 5 dkg sima lisztet, 8 dkg porcukrot, 1 csomag vaníliás cukrot 2 dl tejjel simára keverünk, és ezzel besűrítjük a narancsos tejet.
A palcsintát tortaként szeljük, leöntjük a mártással, tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.