Elkészítés: 1. A tésztát feltesszük sós vízben főni. A vízbe szoktam kb. 2 evőkanál olajat is tenni, hogy a tészta ne ragadjon össze.
2. Közben meghámozzuk a zöldségeket, és ízlés szerint feldaraboljuk őket (én karikákra vágtam a cukkinit és a hagymát is).
3. Ha a tészta készen van, leszűrjük, félretesszük.
4. 5 evőkanál olajon megpároljuk a zöldségeket (mindhárom zöldséget egyszerre tesszük az edénybe), és kb. 10 perc múlva (addig folyamatosan kevergetjük, hogy le ne égjen) sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a kínai fűszerkeverékkel. Vizet öntünk a zöldségekre, és fedő alatt fél órát főni hagyjuk.
5. Mikor már puhára főtt a borsó is, levesszük a fedőt, és addig főzzük tovább, amíg kevés lé nem marad alatta. Ezután 2 dl vízzel összekeverünk 1 púpos evőkanál étkezési keményítőt, melyet az ételhez öntünk.
6. Ha a keményítő kellőképp besűrűsítette a ragut, a megfőzött tésztával összekeverjük, és már fogyaszthatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.