A tészta hozzávalóit alaposan keverjük össze 200 ml vízzel, majd a hűtőszekrényben kb. fél órán át pihentessük. A megtisztított zöldséget (spenót, cukkini, sárgarépa, káposzta) vág juk apróra. Sós vízben főzzük kb. 3 percig, majd a felesleges folyadékot csepegtessük le. A
maradék zöldséget a vajban pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a tejszínt és főzzük fel. Ha kihűlt, mixeljük össze, és keverjük el a már megfőtt zöldséggel. Sóval, borssal ízesítsük, és keverjük hozzá a tojásokat is.
A tésztát egy nedves törlőkendőn nyújtsuk ki, és csepegtessük le olvasztott vajjal. A zöldséges tölteléket tegyük a tészta egyik felé re, majd óvatosan tekerjük fel.
A két végét hajtsuk be, aztán kenjük meg a tekercset a maradék vajjal, és szórjuk meg szezámmaggal. Előmelegített sütőben 200 °C-on 35 percig süssük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.