Elkészítés: A padlizsánt és a cukkinit megmossuk, a padlizsánt felkarikázzuk, megsózzuk, a cukkinit kis kockákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük. A mazsolát megmossuk, vízbe áztatjuk.
A padlizsánt leöblítjük, lecsepegtetjük, kis darabokra vágjuk. Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, megpirítjuk benne a padlizsánt, a cukkinit, a fokhagymát, és a lecsepegtetett mazsolát is belekeverjük. Sóval, borssal ízesítjük.
Közben a tésztát a csomagon olvasható főzési idő alatt nem túl puhára főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük, összekeverjük a vajjal, majd a pirított zöldségekkel és a bazsalikommal. A kecskesajtot a tetejére reszeljük, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.