Előkészítés: A húst megmossuk, felszeleteljük, és kb. 2 cm széles csíkokra vágjuk. A barackot megmossuk, héját lehúzzuk, kettévágjuk, kimagozzuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: A főzhető tasakban kapható rizst a csomagoláson olvasható utasítás szerint a húsleveskockával ízesített vízben megfőzzük. Felforrósítjuk az olajat, hirtelen megpirítjuk benne a húscsíkok mindkét oldalát. Sózzuk, borsozzuk. Tűzálló tálba fektetjük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a hagymát. Megszórjuk a liszttel, ráöntjük a tejszínt, a curryvel és sóval, borssal fűszerezzük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A barackokat a húsra borítjuk, ráöntjük a currys tejszínt, megszórjuk a mandulaforgáccsal, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. A vadrizs-rizs keverékkel körítjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 50 perc múlva
1 adag: 768 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.