Előkészítés: A húst megmossuk, felszeleteljük, és kb. 2 cm széles csíkokra vágjuk. A barackot megmossuk, héját lehúzzuk, kettévágjuk, kimagozzuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: A főzhető tasakban kapható rizst a csomagoláson olvasható utasítás szerint a húsleveskockával ízesített vízben megfőzzük. Felforrósítjuk az olajat, hirtelen megpirítjuk benne a húscsíkok mindkét oldalát. Sózzuk, borsozzuk. Tűzálló tálba fektetjük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a hagymát. Megszórjuk a liszttel, ráöntjük a tejszínt, a curryvel és sóval, borssal fűszerezzük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A barackokat a húsra borítjuk, ráöntjük a currys tejszínt, megszórjuk a mandulaforgáccsal, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. A vadrizs-rizs keverékkel körítjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 50 perc múlva
1 adag: 768 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.