Elkészítés: A húst kis kockákra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, és jó alaposan megszórjuk a curryvel. Lefedve legalább 3 órát állni hagyjuk, közben néha megkeverjük. A paprikákat apró kockákra vágjuk. 15 dkg vajon üvegesre pároljuk, beletesszük a fűszeres csirkemellet, ha kevés levet enged, nagyon pici vizet teszünk még hozzá. Ha puha a csirke, a tejszínben elkeverünk 1 kanál lisztet, ezt ráöntjük a csirkére, utána sózzuk, borsozzuk, curyvel megszórjuk, és egyet forralunk rajta. A rizst hagyományos módon megfőzzük, majd ízlés szerint mazsolát és vajon megpirított török mogyorót adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.