Elkészítés: A 25 dkg darált húst, a tojást, 1 fej apróra vágott hagymát, a zsemlemorzsát, 2,5 teáskanál curryt, sót, borsot, a felaprított petrezselymet és fokhagymát jól összedolgozzuk, és kisebb gombócokat formálunk belőle, majd olajban megsütjük.
4-5 fej hagymát és 50 dkg hámozott paradicsomot kockára vágunk. A hagymát megdinszteljük, ha már üveges, beletesszük a paradicsomot, 4 evőkanál curryt (nem tévedés!), 1 evőkanál őrölt gyömbért, 2 percig lesütjük. Ezután 1 db húsleveskockát, sót, borsot, a húsgombócokat beletesszük, és felengedjük annyi vízzel, amennyi ellepi. kb. 45 percig kis lángon főzzük. Végül 1 pohár tejfölt keverünk bele.
Főtt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.