Elkészítés: Az olajon üvegesre dinszteljük az apróra vágott hagymát, majd rádobjuk a megtisztított csirkemájat. Fedő alatt, gyakran megkevergetve puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a curryport is. Botmixerrel pürésítjük, hozzákeverjük a vajat is, majd kihűtjük.
Megpirítjuk a szendvicskenyereket, felkockázzuk centiméteres darabkákra, majd felaprítjuk az ecetes uborkát is.
A kenőmájast nyomózsákba szedjük, egy szép csatos befőttes üveg aljára kenyérkockákat szórunk, belenyomunk a currys kenőmájasból, és beborítjuk ecetes uborkával. Aztán megint kenyér, kenőmájas, uborka!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.