A csiperkegombát megtisztítjuk, megmossuk és hajszálvékonyan felszeleteljük. A tojást keményre főzzük, meghámozzuk, cikkekre vágjuk.
A fejes salátát nagyobb darabokra tépdessük. A zöldpaprikát csíkokra, a paradicsomot karikákra vágjuk. A mártáshoz a tejfölt kikeverjük a joghurttal, majd mustárral, porcukorral, curryval, sóval ízesítjük. Összekeverjük a saláta hozzávalóit, leöntjük a mártással. A tetejét keménytojás-cikkekkel kirakjuk. Durvára vágott dióval és zöldhagymakarikákkal díszítjük. Magos zsemlével fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.