Elkészítés: A leveles tésztát szobahőmérsékleten felengedjük, közben a hagymát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát átnyomjuk fokhagymanyomón. Olívaolajon üvegesre pirítjuk a hagymákat, hozzáadjuk a curryt, a chilit, a sót, beleforgatjuk a kockákra vágott előre megsütött tököt. Kb. 5 perc alatt kész. Botmixerrel pürésítjük. A tojásokat a kefirrel felverjük, a kissé kihűlt tökpüréhez keverjük. A leveles tésztát lisztezett deszkán kb. 2 mm vékonyságúra nyújtjuk, egy 23 cm átmérőjű piteformába helyezzük. A kilógó széleket levágjuk (ezekből formákat szúrhatunk ki, melyekkel a pite tetejét díszíthetjük). A tökpürét a tésztára simítjuk. Fontos, hogy a töltelék ne érjen teljesen a tészta széléig, mert sülés közben megemelkedik. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, 35-40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.