Elkészítés: A formát kenjük ki kb. 2 dkg vajjal. A babapiskótát morzsoljuk össze, majd hintsük be vele a vajjal kikent formát.
A tejet öntsük egy serpenyőbe, majd adjuk hozzá a cukor felét és a búzadarát. Ezután kevergetve főzzük jó sűrűre.
A sűrűre főzött darát ezután vegyük le a tűzről, majd állandó keverés mellett adjuk hozzá a vajat, a vaníliás cukrot, a tojások sárgáját, a reszelt citromhéjat és a mazsolát.
A tojások fehérjét a maradék cukorral verjük kemény habbá. Ezután apránként, óvatosan keverjük hozzá az ízesített masszához. Végül öntsük bele a kivajazott és édes morzsával megszórt formába.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük kb. 30 perc alatt szép aranybarnára.
A sütőből kivéve szórjuk meg ízlés szerint porcukorral, majd sárgabaracklekvárral vagy málnaszörppel megcsorgatva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.