Elkészítés: A burgonyát héjában felrakom főni kb. 15 percig. Közben kis olajon megpirítom a hagymát és a fokhagymát. Mikor már üveges a hagyma, a felkockázott paradicsomot és a felkockázott paprikát hozzáteszem, és így párolom tovább 5 percig. Mikor letelt az 5 perc, beleteszem a darált húst. Megsózom, borsozom, és így párolom tovább 20 percig. Mielőtt letelik az idő, hozzárakok még egy kis sonkát. Kivajazok egy jénai tálat, belekarikázom a burgonyát. A burgonya tetejére ráöntöm a tejszínt. Utána rárakom a darálthúst. A darálthús tetejére rakom a tejfölt. Majd behelyezem a sütőbe 15-20 percre, hogy összesüljenek az ízek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.