Elkészítés: A darát, a lisztet, a tejet, a sót, a mazsolát és a citromhéjat habverővel összekeverjük, és legalább 1 órán át állni hagyjuk, hogy a dara megduzzadjon.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük, majd előbb a tojássárgákat keverjük a masszához, majd azután óvatosan a tojásfehérjét is.
A margarint egy nagy serpenyőben felforrósítjuk, és beleöntjük a masszát, fedőt teszünk rá. Megvárjuk, amíg a massza alja aranybarnára sül, tovább sütjük, vastagabb aranysárga kéreg képződik az alján. Ezután 4 felé választom, átfordítom, majd folyamatosan kevergetve (egy nagy villával), addig sütjük, amíg morzsákra esik szét.
Porcukorral megszórva, lekvárral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.