Előkészítés: A narancsokat vastagon meghámozzuk (a fehér héját is levágjuk), és felkarikázzuk. A datolyát hosszában kettévágjuk, kimagozzuk, és a datolyát szeletkékre vágjuk. Az édesköményt megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük.
Elkészítés: A maradék narancs levét kicsavarjuk, és összekeverjük az ecettel. Sóval, borssal ízesítjük, és beledolgozzuk az olajat. A mandulát zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, és tányérra borítjuk. A köményt, a datolyát és a mandula felét összekeverjük, és rálocsoljuk az öntet felét. Az édeskömény zöldjét apróra vágjuk, a narancsszeletekkel együtt a salátába keverjük. Meglocsoljuk a maradék öntettel, rászórjuk a mandulát, és a parmezánt.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 522 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.