Előkészítés: A narancsokat vastagon meghámozzuk (a fehér héját is levágjuk), és felkarikázzuk. A datolyát hosszában kettévágjuk, kimagozzuk, és a datolyát szeletkékre vágjuk. Az édesköményt megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük.
Elkészítés: A maradék narancs levét kicsavarjuk, és összekeverjük az ecettel. Sóval, borssal ízesítjük, és beledolgozzuk az olajat. A mandulát zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, és tányérra borítjuk. A köményt, a datolyát és a mandula felét összekeverjük, és rálocsoljuk az öntet felét. Az édeskömény zöldjét apróra vágjuk, a narancsszeletekkel együtt a salátába keverjük. Meglocsoljuk a maradék öntettel, rászórjuk a mandulát, és a parmezánt.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 522 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.