Elkészítés: A salátához egy nagy tálban összekeverjük a felaprított zellert és édesköményt. A diót és a tökmagot szárazon serpenyőben megpirítjuk, majd összevágjuk. A parmezánt gyufaszálra vágjuk, a datolyát negyedeljük, a petrezselymet felaprítjuk, mindezt a zöldségekhez adjuk, összekeverjük.
A dresszinghez alaposan összekeverjük az olajokat a mézzel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A salátára öntjük, meglocsoljuk a citromlével, összeforgatjuk, és frissen tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.