Késes aprítóval daráljuk le a mogyorót és a zabpelyhet. Adjuk hozzá a fehérjét, és a fahéjat is.Keverjük össze. A datolyát öntsük le forró vízzel és hagyjuk puhulni. Öntsük le róla a vizet és késes aprítóban zúzzuk pépesre. A datolyapépet és a szárazanyagokat keverjük, gyúrjuk alaposan össze, míg egy szilárdabb, massza keletkezik.A kész masszából kézzel apró golyókat formázunk, majd megforgatjuk kakaóporban és/vagy kókuszreszelékben Tegyük be egy kis időre a hűtőbe, amíg megszilárdul.Gasztro ajándéknak is tökéletes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.