Elkészítés: A hagymákat megtisztítjuk, 2 fejet kockázunk, egyet szeletelünk és karikáira szedjük.
A szalonnát keskeny csíkokra vágjuk, zsírját kiolvasszuk, hozzákeverjük a kockázott hagymát, aranysárgára pirítjuk. Paprikázzuk, 2 dl vízzel felöntjük, és beletesszük az egész debreceniket, kb. 7-8 percig pároljuk. Ezután a debreceniket kivesszük, vastag karikákra vágjuk, és visszatéve zsírjára sütjük.
Közben a krumplit megpucoljuk, kis kockákra vágjuk, és 5 dl olajban ropogósra sütjük. A hagymakarikákat lisztbe forgatjuk, és a 2 dl olajban aranyszínűre sütjük. A krumplit papírtörlőn lecsöpögtetjük, sózzuk, tányérra rendezve rászedjük a szaftos debreceniket, és a pirított hagymakarikákat körbeszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.