Elkészítés: A tésztához a felsorolt alapanyagokból linzertésztát gyúrunk, egy órára hűtőszekrénybe tesszük pihenni, majd egy 22 cm átmérőjű tortalapba nyújtjuk, megszurkáljuk, és 10 perc alatt 150 fokon készre sütjük. A diabetikus pudingporból a csomagon található utasítás szerint elkészítjük a tölteléket. A zselatinport beáztatjuk a vízbe, és ha megduzzadt, felmelegítjük, pár csepp édesítőszerrel, illetve citrommal ízesítjük. Nem forraljuk! A meghámozott felszeletelt almát édesített az citromlével meglocsoljuk. A kisült tésztára rákenjük az elkészített pudingot, ízlésesen felrakjuk rá a lecsöpögtetett almaszeleteket, és az ízesített zselatinnal bevonjuk. Egy órára hűtőszekrénybe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.