Elkészítés: Az almákat meghámozzuk, vékony cikkekre vágjuk és meglocsoljuk a citromlével, hogy ne barnuljon meg.
Az áttört túrót összekeverjük a tojássárgával, az édesítőszerrel és a rummal, majd összeforgatjuk a habbá vert tojásfehérjékkel.
Egy hőálló tálat (vagy 4 kisebb tálkát) kikenünk vékonyan vajjal, az alma felével beterítjük az alját. Rásimítjuk a túrókrémet, majd beborítjuk a maradék almával.
180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a teteje pirulni kezd.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.