Előkészítés: A sárgadinnyét kettévágjuk, kikaparjuk a magját, majd karalábévájóval kis gömböket kanyarítunk belőle. A sajtot kb. 1x1 cm-es kis kockákra vágjuk. A salátát levelekre szedjük, jól megmossuk, leszárítjuk, és néhány szép levél kivételével - amiket a díszítéshez félreteszünk - ujjnyi csíkokra vágjuk.
Elkészítés: A snidlinget leöblítjük, és apróra vágjuk. A borecettel, az olajjal, sóval, borssal, csipet cukorral összekeverjük. Ez lesz az öntet. A dinnyét, a rákot, a feta sajtot, a jégsalátát összekeverjük, rácsepegtetjük az öntetet, és hűtőben legalább egy óra hosszat érleljük. Salátástálat kibélelünk a félretett jégsaláta-levelekkel, ráhalmozzuk a behűtött salátát, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 230 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.