Elkészítés: A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a kekszet és annyi tejet, hogy jól formázható masszát kapjunk.
A tésztát két részre osztjuk. Az egyik felébe belegyúrjuk a sárga ételfestéket és a tortadarát (ezek lesznek a magok), a másik felébe a zöldet és az egész üveg mandulaaromát.
A sárga masszából kis golyókat gyúrunk. A zöld masszát vékonyra nyújtjuk és akkora darabokat szelünk belőle, amivel körbe tudjuk fedni a sárga golyókat. Alufóliába csomagoljuk, 1 éjszakát a hűtőbe tesszük. 4 gerezdre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.