Elkészítés: A liszteket mély tálban összekeverjük, hozzáöntjük a sütőport, összegyúrjuk a margarinnal, az 5 dkg cukorral kikevert tojássárgájával, fél citrom levével és reszelt héjával, majd sima cipóvá gyúrjuk a tejföllel. Másnapig hűvös helyen a tálban hagyjuk. A következő napon kilisztezett deszkán tepsi nagyságúra kinyújtjuk, kivajazott, kilisztezett tepsibe tesszük, megkenjük a lekvárral, rászórunk 5 dkg cukorral elkevert darált 5 dkg diót, 1 citrom reszelt héjával, s rálocsoljuk a rumot is. A négy tojás fehérjét kemény habbá verjük, hozzákeverjük a 20 dkg porcukor, a 20 dkg darált diót és ráterítjük a tészta tetejére. Közepes hőfokon, előmelegített sütőben megsütjük, ha kihűlt, téglalap alakúra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.