Elkészítés: A tésztához a lisztet a vajjal összegyúrjuk, hozzáadjuk a cukrot, a tojást, a sütőport, pici sót, a tejfölt, a rumot és annyi tejet, hogy jól nyújtható legyen.
Mindkét töltelék hozzávalóit összekeverjük, majd kevés vízzel sűrűre főzzük.
A tésztát 4 egyenlő részre osztjuk, s fél centi vastagra nyújtva tetszés szerint diós vagy mákos tölteléket használva megkenjük a lapokat, összecsavarjuk, s a tetejüket tojással megkenjük.
Előmelegített sütőben, lassú tűznél sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.