Elkészítés: A tojások fehérjét felverjük 8 kanál cukorral, közben hozzáadjuk a tojások sárgáját és a 4 kanál lisztet. Beleteszünk 7-8 kanál darált diót, és egy kevés szódabikarbónát, majd az egészet összekeverjük, és megsütjük.
Krémet készítünk: a vajat kikeverjük a porcukorral, az 1 tojássárgájával és a feketekávéval. Közben megpirítjuk a darabokra vágott diót, és ha kihűlt, hozzáadjuk a vajkrémhez. Dolgozzuk el a krémet, és töltsük meg vele a kettévágott tésztát, a tetejére is jusson belőle.
A legvégén vonjuk be az olvasztott, de kissé már hűlt csokoládémázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.