Elkészítés: A kekszet, a darált diót, a porcukrot, a kakaóport, a cappuccinót és a rumot összedolgozzuk, alufóliára kinyújtjuk. A nyújtás előtt megszórjuk a zsírpapírt kókuszreszelékkel vagy porcukorral (ez elhagyható).
A krém hozzávalóit összekeverjük, és a kinyújtott vékony tésztára kenjük. Ha szeretnénk színes krémet is, akkor pár kanállal kiveszünk a krémből,és rakunk hozzá pár csepp piros ételszínezéket. Szorosan feltekerjük, és hűtőbe tesszük.
Vékony szeletekre vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.