Elkészítés:
Tizenöt a bűvös számunk: ha megjegyzed könnyen,
nem is kell megnézned, hogy mi van írva a könyvben.
Ennyi deka vajhoz öntsél ennyi deka cukrot,
habosra verd fel! Közben egy tálba tedd a cuccot:
lisztet és a darált diót, kavard össze szépen,
vanilinnel, citromhéjjal, tejjel: így képlékeny.
Az egészhez kemény habbá vert tojásfehérje
kell, hogy tésztádat fellazítsd: vigyázz, baj ne érje!
Sütőpapíros kis tepsi várja már a tésztát,
(sül fél órát, tűpróbáig – szomszédba nem mész át?)
Amíg hűl, még vár feladat: cukrot fogsz kavarni
tojásoknak sárgájával, citromlével – annyi!
Kihűlt tésztád tetejére rásimítod szépen:
Könnyű, édes desszert született eredményképpen!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.