Elkészítés: A muffinformát vajjal vékonyan kikenjük. A diót serpenyőben, szárazon kissé megpirítjuk.
A töltelékhez a mákot a porcukorral és a tejjel elkeverjük, majd összemelegítjük. Amikor langyosra hűlt, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat.
A tojást kissé felverjük, hozzákeverjük a cukrot, az olajat és a kefirt. Beledolgozzuk a sütőporral és a szódabikarbónával elkevert lisztet, végül a diót.
A sütőt 190 fokra előmelegítjük. A tésztából 1-1 evőkanálnyit a formákba adagolunk, majd 1-1 teáskanálnyit halmozunk rá a mákos töltelékből. A maradék tésztával a forma 3/4-éig befedjük. 20-25 percig sütjük. Porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.