A tojásokat szétválasztjuk ,a tojás fehérjét felverjük a cukorral és egy csipet sóval kemény habbá .A tojássárgáját kikeverjük a vízzel a narancs levével majd beleszórjuk a sütőporos lisztet a durvára aprított diót ,a reszelt narancshéjat, a darabos narancsot és a narancshéjat .Összekeverjük majd a tojásfehérje hab negyedével lazítjuk.A többi habot apránként laza mozdulatokkal beleforgatjuk a és összekeverjük.Egy 26 cm átmérőjű torta forma alját sütőpapírral kibéleljük és beöntjük a diós piskóta masszát.A sütött előmelegítjük 180 c .A tortát betoljuk a sütőbe 25-30 percre.tűpróbával ellenőrizzük ,hogy meg sült e a közepe is.Amíg sül a piskóta elkészítjük a krémet .A tejből és a lisztből vaníliás cukorból fehér krémet főzünk .A vajat kikeverjük a porcukorral és a narancslével.Ha kihűlt a krém akkor összeverjük .Annyit veszünk ki a krémből amivel a tortát betudjuk vonni.A megmaradt krémbe beleforgatjuk a narancs kockákat.Ha tortánk megsült akkor rácson kihűtjükHa kihűlt akkor három részre vágjuk. / korongra/Megtöltjük a lapokat a krémmel .Majd a másik krémmel bevonjuk a tortát.Tejszínhabbal díszítjük a tortát. és narancs karikákkal.A felvert tejszínt csillag csöves habzsákba szedjük és habrózsákkal kidíszítjük a tortát a tetejére narancs szeleteket rakunk.2 órára hűtőbe tesszük hogy a krém megdermedjen és az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.