Elkészítés: A tojások fehérjéit a kristálycukorral gőz fölött felverjük.
Az élesztőt tejben felfuttatjuk, hozzáadjuk a lisztet, a margarint, pici sót, a tejfölt és a tojássárgáját. A kidolgozott tésztát 3 cipóba vesszük, kinyújtjuk, megkenjük a tojásfehérjés cukor harmadával, és megszórjuk a dió harmadával. Feltekerjük, mint a bejglit, majd ujjnyi darabokra vagdossuk, és nyolcas formára tekerjük. A másik két cipóval ugyanígy járunk el.
180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.